8. april 2016

Udetræning i Aarhus og omegn

Training4all tilbyder Udetræning – Effektiv fysioterapeutisk træning i naturen!

Træn udendørs i dit nærmiljø på en motiverende, alsidig og udfordrende måde.

Spring på vores hold! Vi kommer gerne til dit lokalområde hvis I  minimum er 6 deltagere

Vi træner lokalt, så vores deltagere ikke skal bruge lang tid på transport.  Vi har hold flere steder i Århus og omegn, og vi åbner gerne flere steder hvis der er interesse for det.

Tilmeld dig følgende hold:

20141127_peterogklaus_traening_NIK2155

Deltagerne siger

Styrketræning og stabiliseringsøvelser i et fitnesscenter – det er bare slet ikke mig. Så jeg tænkte; la´ mig prøve udetræning……og det er super sjovt og hårdt på den gode måde. Jeg træner sammen med andre, i skønne omgivelser og i alt slags vejr. Træningen er meget varieret og tilpas udfordrende – og så er der altid fokus på den individuelle vejledning.

Kirsten Lambæk, 51 år og sygeplejerske

”Inspirerende lokalt motionstilbud med den frie natur som træningsrum varetaget af kompetente og engagerede undervisere med fysiologisk baggrundsviden og blik for veldifferentieret instruktion”.

Rasmus Kjellerup

14375399_10211044050964177_1850961487_o

Hvorfor udetræning?

Der er i Danmark utroligt mange flotte grønne områder i vores byer. Disse vi ønsker at benytte til inspirerende træning. Du får ekstra energi af at træne, hvilket bliver forstærket af at træne ude fremfor indendørs – selv på en gråvejrsdag er det er altid lysere ude end inde. At træne ude skaber altid variation, de naturlige omgivelser varieres hele tiden tænk blot på planter og vejr. Tilmed viser forskning at det at opholde sig i natur og grønne områder har en stress reducerende effekt.

Hvordan træner I?

Al vores træning er bygget op omkring fysioterapeutiske principper, dvs. træningen er opbygget med opvarmning, grundig instruktion og individuel tilpasning af de enkelte legemsøvelser. Holddeltagerne undervises på en sådan måde, at de bliver i stand til selv at træne korrekt på egen hånd. Det overordnede sigte med træningen er altid skadesforebyggelse og sundhedsfremme.

Vi træner med mindre hold – for at sikre god personlig kontakt, sammenhold, høj kvalitet og tilpasning af øvelserne til den enkelte deltager. Vores træning er varierende mellem kredsløb, styrke og mobilitet og med vores store erfaring indenfor holdtræning og fysiologisk viden om træningseffekt, vil vi kunne sammensætte øvelser med den rette intensitet og belastning til at den enkelte deltager får sved på panden og bliver udfordret hver gang. Vi træner primært med egen kropsvægt og har lettere træningsredskaber med til særlige øvelser.

Hvem kan deltage?

Alle kan som udgangspunkt deltage, men du skal kunne løbe lidt og ikke have skader der kan forværres ved træning. Alle deltager på eget ansvar, og er du i tvivl om du kan deltage så skriv til os. Det betyder ikke træningen er farlig, tværtimod, men uheld kan ske alle steder.

Hvem er trænerne?

Alle trænerne er nøje udvalgt ud fra deres evner til at motivere, variere og have øje for den enkelte deltager. Alle trænere er enten sundhedsuddannede eller er under sundhedsuddannelse med bestået  træningseksamen – så de optimalt kan varetage undervisning i holdtræning.