Motivation – 6 regler til at få succes med din træning

Featured Video Play Icon

For selv at komme i gang med at opnå sit eget mål, kan det være inspirerende, at se på hvad succesfulde personer gør. I videoen ”Arnold Schwarzenegger Motivation – 6 rules of success speech” fortæller Arnold Schwarzenegger, hvad han arbejder efter for at opnå sine mål.

  1. Tro på dig selv
  2. Bryd nogle regler
  3. Vær ikke bange for at fejle
  4. Ignorer ”nej sigerne”
  5. Arbejd hårdt
  6. Giv noget tilbage

Selvom der er lidt hollywood trailer stil over videoen, er den alligevel inspirerende og lidt anderledes. At man skal tro på sig selv, samt at man skal arbejde hårdt er genkendeligt fra andre lignende udtalelser fra sportsstjerner. De øvrige regler er lidt anderledes.

Regel 3 og 4 er interessante i forhold til bl.a. præstationsangst. De fleste kender nok barriererne – at være bange for at fejle og kritiske personers påvirkning på det man gør. Kan man sætte sig udover disse faktorer, vil noget af presset fra omgivelserne lette. Arnold Schwarzenegger anvender nej sigernes udtalelser som ekstra drivkraft – han vil bevise de tager fejl og arbejder derfor endnu mere dedikeret på at nå sit mål.

Bryd nogle regler er også ny – den kan tolkes som, det at gøre noget anderledes at forberede sig på andre måder der ikke er det kulturelt forventede. Lader man sig altid styre af andre, og af samfundets forventninger sker der sjældent noget helt nyt, skørt eller genialt.

Den sidste regel om at give noget tilbage er et modspil til den mere selvcentrerede tanke om at opnå egne mål. En form for social ansvarlighed.

 

Arnold Schwarzenegger har på alle måder haft succes og udlevet den amerikanske drøm. Han var som 20 årig den yngste vinder af Mr Universe titlen i bodybuilding. Han er legende indenfor bodybuilding sporten, hvor han har vundet 5 Mr Universe titler og 7 Mr Olympia titler. Han har haft en succesfuld karriere som Hollywood actionhelt i utallige film bl.a. ”Terminator”. Endelig har han været guvernør i Californien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.