Thoughest Aalborg 2015

Featured Video Play Icon

8 km, 40 forhindringer. Det slår til hver en tid 8 km kontinuerligt løb i forhold til underholdning og udfordring. De 40 forhindringer spænder vidt fra klatring i tov, armgang i ringe, spring over halmballer til den afsluttende forhindring en omkring 6 meter høj halfpipe rampe – som kun kan forceres ved god fart i benene og afsæt på det rigtige tidspunkt.

Flaskehalsene opstod omkring de forhindringer som var teknisk svære, kun havde ét spor parallelt med eliten eller tog relativt lang tid at gennemføre. Eksempelvis ved tovklatringen over kanalen sprang flere deltagere direkte i vandet fremfor at vente til det blev deres tur.

Der kunne foreslås flere alternativer til at forbedre løbsoplevelsen. Måske kunne der anføres et maks. to forsøg på alle forhindringer og hvis det ikke lykkes i første hug må deltageren bag i køen. Deltagerne udenfor eliten kan kategoriseres ved, at angive en forventet løbstid efter simple parametre såsom; Jeg vil give den gas, Jeg vil have det sjovt, Jeg håber at kunne gennemføre”.

Alt i alt et underholdende forhindringsløb med god tilskueropbakning og rigtigt fed afsluttende forhindring.  Jeg vil i hvert fald deltage igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.