Med børnene til løb!

Med børnene til løb

Familien klar til afgang!

Marselisløb med hele familien 

I år prøvede jeg at løbe marselisløbet med mine børn. Det vil jeg anbefale til andre, så længe man lader det foregå, så børnene kan sætte tempoet. Det er fantastisk at opleve, hvordan det at løbe i et løb med hele set-up`et og de mange deltagere, motivere både voksne og børn. De fleste børn vil også gerne lave noget med deres forældre og vi præger dem jo med det vi gør.

 

Marselisløbet har eksisteret siden 1972, der er 3 distancer for løbere – 6, 12 og som noget nyt 24 km løb.

Før jeg fik børn, har jeg været med på 12 km ruten med det formål for øje at yde den bedst mulige løbepræstation. I år var jeg med igen, denne gang var det en familieløbetur, og her var formålet at alle særligt børnene skulle have en sjov oplevelse.

Udover mig selv, min kone og vores to piger på 7 og 11 år løb vi sammen med svigerfar og børnenes kusine. Vi havde valgt 6 km ruten.

Det var herligt at se spændingen og glæden i børnenes ansigter da løbet blev skudt i gang. Vores mindste pige Thea tog føringen og kiggede tilbage med smil i hele ansigtet. Vi voksne valgte at løbe lidt bag hende for ikke at presse tempoet. Efter noget tid måtte hun gå lidt og så blev hun overhalet af storesøster. Jeg valgte at følges med storesøster mens Thea blev tilbage med de andre. Selvom storesøster og jeg løb kontinuerligt kom lillesøster og hendes følge dog jævnligt op til os i intervaller hvorefter de valgte at gå lidt igen.

Da vi alle var i mål, og sad og sundede os på græsset ved tagkrogen, sagde Thea glad, at marselisløbet var det bedste, der var sket i år. Storesøsteren talte om, at 12 km ruten kunne være sjov at prøve. På den måde blev jeg bekræftet i at formålet med løbet var opfyldt – det havde været sjovt for alle.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.