Verdensrekord bestigning af Kilimanjaro – læs hvordan det gik!

Vi har tidligere bragt en artikel af Josephine Dewett Kristensen, omhandlende forberedelserne til verdensrekordforsøg med bestigning af Kilimanjaro. Følgende er en facebook opdatering ,vi har fået lov til at bringe af Josephine Dewett Kristensen postet på facebook d. 24.-2.-2018:

I går var en af de vildeste dage i mit liv! Var jeg lige med en tur på bjerget, da den sejeste Kristina (Kristian Schou Madsen) slog verdensrekorden op på Kilimanjaro? Det tror jeg nok lige jeg var ??

Jeg selv var rigtig godt kørende op til Barafu camp i cirka 4500hm, hvor jeg holdte vores tidsplan. Ca i 5500hm var jeg godt og grundig ramt af højdesyge. Mit iltniveau var faldet, mine ben kunne jeg ikke rigtig styre og jeg tænkte ikke længere klart. Jeg havde dog kun en ting i hovedet – at nå toppen. Simon får stillet mig nogle simple spørgsmål, som jeg havde svært ved at svare på. Jeg var selv nok ved bevidstheden til at fatte, at jeg ikke tænkte helt klart længere.

Det var med tårer i øjnene, at jeg måtte indse, at jeg måtte vende om. Det var mest over at skulle vende om, efter at have kæmpet så hårdt for at komme så langt. Der er dog i bjergene intet bjergdemokrati, det er altid bjerget der bestemmer. Men imens jeg var rigtig ked af det, var jeg også ovenud lykkelig – Kristina havde fået verdensrekorden! Hvilken dag!

Vores chefguide gav mig lov til sammen med min super guide Luca lov til at fortsætte til Stella Point (den falske top af Mount Kilimanjaro). Hvorefter han får styret mig hurtigt og sikkert ned til gaten igen.

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL DEN SEJESTE KRISTINA!

Nu skal det fejres på Zanzibar ?

Stort tillykke med resultatet fra Training 4 All!!!!

Læs mere på Josephines facebook side

https://www.facebook.com/josephine.dewettkristensen?hc_ref=ARRcCKNge9BQAxfxT2lqSDOQBaZSSLOfo-_pKSlikgm7q7RYs9IpvrHCuHQlkC9XSa0

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.