20. marts 2018

Træning på arbejdspladsen

 

Fysioterapeutisk træning

Training 4 all tilbyder træning på din virksomhed, det kan foregå enten inde- eller udendørs. I kan selv være med til at bestemme tidspunktet. Rigtig mange er glade for at kunne træne umiddelbart i relation til deres arbejdsdag.

Som udgangspunkt tilbyder vi en fornuftig, spændende og varieret træning med fokus på både kondition, styrke og bevægelighed. Desuden kan vi tilbyde yoga og afspændingshold. Ønskes et andet fokus finder vi ud af det.

Al vores træning er bygget op omkring fysioterapeutiske principper, dvs. træningen er opbygget med opvarmning, grundig instruktion og individuel tilpasning af de enkelte legemsøvelser. Holddeltagerne undervises på en sådan måde, at de bliver i stand til selv at træne korrekt på egen hånd. Det overordnede sigte med træningen er altid skadesforebyggelse og sundhedsfremme.

Alle vores trænere er enten autoriserede fysioterapeuter eller er fysioterapistuderende med bestået eksamen i, at kunne varetage undervisning i holdtræning.

I kan bestille os til en gratis introduktion, hvor I prøver vores træning.

Pris fastsættes afhængig af antal brugere og antal timer. Vi giver naturligvis rabat ved særlige ordninger med flere ugentlige træninger, ekstra store træningshold eller aftale om længere forløb.

Kontakt